weboldalak franciadent

Mitől lehet izgalmas egy weboldalkészítés?

Történetek kibontakozása az online világban

WEboldalak - arculatok - történetek

Egy sajátos foglalórendszert kért

Azt szeretem ebben a munkában, hogy miközben weboldalakat készítek, arculatokat, logókat rajzolok meg, kibontakoznak előttem különböző történetek, különböző emberekkel és vállalkozásokkal. Kicsit a részese leszek ennek a világnak, hiszen mindaz ami már létezik a valóságban, most megelevenedik a kezeim alatt az online világban is.

Itt van példul Francia Zsuzsa avagy a FranciaDent története, debreceni fogtechnikus, aki a logó, arculat és weboldal elkészítésén kívűl egy különleges kéréssel fordult hozzám.

Ez a foglalórendszer, megkönnyítheti a munkáját azáltal, hogy a fogorvosok online, egy két kattintással adhatják le fogtechnikai készülékeikre a rendeléseiket.

Nem volt egyszerű feladat. De szerencsére egy kis csapatmunkával, sikerűlt megoldani. 

FranciaDent logó

Hogyan működik?

Ez a foglalórendszer úgy működik, hogy mindazon  fogorvosok, akik Zsuzsával dolgoznak, akár  számítógépet használva, akár telefonjuk segítségével, kiválaszthatják azt a fogszabályzó készüléket amelyre szükségük van, majd az időpontot is lefoglalhatják hónapokkal akár előre. Zsuzsa google naptárjában pedig a rendelések menetrendszerűen megjelennek. 

idopontfoglalo franciadent

Nincs torlódás, nincs várakozás, sem a fogorvosok, sem pedig a pacienseik részéről.

franciadent weboldal

Teljes diszkréció saját fiók révén

Átalakítható testreszabható

A teljes diszkréció is egy nagyon fontos szempont volt a foglalórendszer kialakításában.  Így minden orvosnak van egy saját fiókja, amelybe belépve láthatja rendeléseit, időpont foglalásait, kényelmesen visszaellenőrizheti foglalásait.

online foglalo rendszer abitrend

Ez a foglalórendszer viszont teljes mértékben átalakítható, bármilyen olyan rendszerben működik, ahol online foglalásra van szükség, legyen az fodrász szalon, szálloda, klinika esetleg fogorvosi rendelő.

Ha felkeltette a érdeklődésedet ez a cikk, oszd meg kérlek. Ha az online foglalórendszerem, akkor írj, hívj, keress bármi áron.

Köszönöm, hogy elolvastad!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük