weboldal készítés

Weboldal készítés folyamata

Egy weboldal készítés mindig izgalmas kihívás számomra.  Olvasd el egy másik bejegyzésemet  weboldalak szívvel lélekkel itt írok ezzel kapcsolatosan. Ezúttal viszont, szeretném megmutatni legújabb szerelmi projektemet: a Henna stúdiót.

Mindig is vonzott a henna tetoválás, magam is próbálkoztam vele párszor.  Így valószínűleg nem volt véletlen, amikor rám talált a sors, egy olyan weboldal megrendelése révén, aminek a stílusa eleganciát és különlegességet kellett sugalljon.

Évával pillanatok alatt egymásra találtunk. Mesélt munkájáról, meglepett egy csillámtetkó szettel – a saját gyermekeim nem kis örömére –  amelyet rögtön ki is próbáltunk. Sőt, igazi terméktapasztalat szempontjából én saját magam is megkockáztattam egy sasos csillámtetkót. 

A weboldal készítés folyamata során ezért figyelembe vettem a már meglévő izgalmas logót, amely ötvözte a henna készítés folyamatában rejlő keleti életérzést, de ugyanakkor volt benne valami letisztult modern elegancia is.

weboldal készítés

Vállamon a sasos csillámtetoválással elkezdtem a weboldal design tervét. Barna, fehér és arany színeket használtam, sőt nem riadtan vissza a fekete háttértől sem. Ezzel startoltam a fejlécben.

Szerkezetét tekintve a weboldal meg kellett oldja azt, hogy tulajdonosaival könnyen fel lehessen venni a kapcsolatot, ugyanakkor kis oktató videókon keresztül lehetőséget biztosítson a bátrabb kezű próbálkozóknak egy – egy tetoválás önön kézzel való elkészítéséhez.

 

hennatetovalas kapcsolat

FacebookInstagram és Pinterest oldal is született a stílusának megfelelően:

weboldalak készítése
weboldal pinterest

Ha érdekel az egész weboldal, megnézeheted élőben a hennastudio.hu oldalra kattintva.

Ha tetszett a cikk, osz meg kérlek:

Share on facebook
Share on twitter