Webdesign - tartalom írás, weboldalak angol nyelven

A te weboldalad itt készűl. Kérj árajánlatot ha ezt szeretnéd: profi webdesign, tartalom írás, angol nyelvű weboldal készítése.

ebben tudok segíteni...

Webdesign - weblapok

Testreszabott, reszponzív, webdesign, megfogó tartalom, marketing szempontból ütős honlapot készítek neked. Ha eddig még nem gondolkodtál webáruházban mert bonyolultnak tűnt, abba is bátran belevághatunk. Döntsd el most! Lépj egy nagyot, lepjük meg a konkurenciát.

Családi események

Esküvőre készülődsz, keresztelőt szervezel, esetleg egy osztálytalálkozót? Egy honlap segítségével könnyebbé teheted a szervezést: az online felületre feltett képek nem kallódnak el, nem lesznek pecsétesek. Ha évek múltán is szeretnéd megkönnyezni esküvőd megható részleteit, csak egy klick és máris újra átélheted a pillanatot.

Rendezvények

Amennyiben egy alkalomra szóló rendezvényt szerveznél, egy jól megszerkesztett weboldal rengeteg fejfájást megspórol, pl. a honlapba beépített időpont foglalók, esemény szervezők segítségével. Az ide oda telefonálgatás, rohangálás helyett, inkább ülj a számítógép elé, és közben igyál meg egy kávét. Csak nyugodtan 🙂

Tartalom írás

Nem csak a csomagolás fontos, hanem a tartalom is. Vállalom weboldalad tartalommal való feltöltését is, tartalomírást, blogbejegyzések megírását, figyelembe véve a SEO alapkövetelményeket.

Angol nyelvű weboldal

Lépj egy merészet, és terjeszkedj. Törj be az európai piacra egy ütős angol nyelvű weboldallal. Vállalom weboldalad angol nyelvű változatának elkészítését is.

Karbantartás

Weboldalad időnként frissítéseket igényel. Tartalommal való feltöltéseket. Ha nem tudod megoldani, szívesen vállalom az utómunkákat is.

Árajánlatot kérek

Ha ezt az üzenetet elküldöd, fogom tudni mit tegyek 🙂

Kapcsolat

Ekkor elérhetsz

Hétfő - Péntek

09.00-16.00

Ezekeben az időpontokban egészen biztosan számíthatsz rám, beszélhetünk telefonon, vagy akár személyesen.

Természetesen e-mailen megkereshetsz bármikor.