szinező

Szinező gyerekeknek és felnőtteknek

Szinező készül egy szenzációs összefogás keretén belül! Olyan kezdeményezés indult el ezekben a nehéz időkben amely segít átvészelni  a bent ülős nehéz napokat. Ha te is az a szülő vagy, aki gyermekével otthon ragadt, akkor no para, no pánik, ez a cikk neked is szól.

Hogyan is akadtam rá erre a kezdeményezésre?

Tagja vagyok a Mompreneurs vállalkozó anyukák facebook csoportjának. Süli Andrea illusztrátor, grafikus jött egy óriási ötlettel. Csináljunk szinezőt! Segítve ezáltal azokat a gyereket és szülőket, akik úgy gondolják nehezen fog menni az otthon maradás, nehéz lesz átvészelni ezeket az időket.

szénszinke szinező
grafikus

A kreatív alkotás hihetetlen ereje

A kreatív alkotás, így a szinezés, rajzolás elfelejtteti a mindennapok nehézségeit. Kivisz. Szárnyaltat. Tudom miről beszélek, hiszen egy ideje megszállottan csinálom. Ezért gondoltuk, hogy egy szinező elkészítése révén hozzájárulunk ahhoz, hogy ti is átéljétek mindezt.

Szinező – ingyen letöltheted?

Igen. Ingyen letölthető lesz. Jelenleg folyik az alkotás. Nagyon sok grafikus, művész reagált erre a felhívásra és csatlakozott. Ha minden kész, egy pdf. formátumban lehet majd hozzájutni egy megadott linkről. Az egyedüli feltételünk az lesz, hogy ezeket INGYEN lehet csak továbbítani.

Nemsokára jelentkezem a részletekkel. Addig is oszd ezt a cikket kérlek, hogy minél több emberhez eljusson.

szinező kislány
ingyen