szinező kifestő

Szinező – kifestő ingyen letölthető 

Szinező, kifestő a láthatáron: a legyen újra színes a világ akció folytatódik. Itt a második kiadás, új izgalmas kifestenivalókkal. A szinező második kiadása gyereknap alkalmával jelent meg, és innen letölthető.

De mi is ez a szinező?

Az egész egy  kezdeményezéssel startolt amiről itt olvashatsz , amit Süli Andrea, grafikus talált ki és hozott el nekünk a Mompreneurs magyar vállakozó anyák csoportjába. Óriási sikere volt az öltenek, mintegy – 20 grafikus egy hét alatt 60 rajzot készített ennek következtében.

Ingyen letölthető pdf. formátumban juttattuk el rajzainkat, rengeteg lakásban rekedt gyerkőchöz, illetve ezen gyerekek 10 perc csendre vágyó szüleihez.

Ezek az alkotások azért különlegesek, mert nem átlagos szinezők, hanem profi illetve amatőr képzőművészek által létrehozott izgalmas, változatos, szívmelengető munkái. Vannak benne töprengtető játékok, felnőttek számára érdekes kiszinezni valók, hercegek, virágok, madarak, minden ami kell. 

Eközben a projekt tovább fejlődött. Született egy weboldala is kifestőprojekt.hu néven. Ugyanakkor a kezdeményezés facebook oldala, már 500 követőnek örvend.  A grafikusok pedig rendületlenűl alkotnak továbbra is.

szinezőszinező

Kreatív pillanatokat, jó szinezést kívánok mindenkinek! A második kiadást tehát az elsővel együtt az Ingyen menüre kattintva letöltheted. Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg. Köszönöm.