Mutasd meg mit érzel!

Igen, ma a szerelemről szeretnék írni. Éspedig arról a szerelemről, amit az ember megőrizne, alapértelmezetté tenne életében. Arról is szó lesz mit lehetne tenni ennek érdekében. A cikk végén pedig rájössz, hogy néha kevés dolog, is elégséges a boldogságos pillanatokhoz. Például egy színes nyomtató és egy szépen megrajzolt üzenet.

Amikor rád talál ez a roppant boldogságos, gyötrelmes érzés, azt szeretnéd, ha soha többet nem veszítenéd el, ha mindig fennmaradna, akkor is ha mondjuk egy életet leéltél szerelmed tárgyával. Amennyiben most kezded a pályát, el kell árulnom neked, hogy ez nem működik egy csettintésre. Nem attól függ kit választasz. Hanem attól, hogyan éled meg, hogy mennyire vagy összhangban önmagaddal, és főleg, hogy mit teszel érte. Ha nem most kezded a pályát, túl vagy már egy két veszekedésen, egy soha többé nem akarlak látni ajtó csapkodásos jeleneten, esetleg két-három gyerek is felbukkant közös utatok során minden boldogságos, áldott és áldatlan állapotában, sejted már, hogy miről beszélek. Sejted, hogy tenni kell…valamit, hogy fennmaradjon. De mit? És kinek?

Az első ami nagyon fontos: kimondani, hogy ne járjunk úgy, mint a gyergyói székely bácsi a viccben, aki felesége „Jánosom, mond szeretsz-e még” kérdésére azt válaszolja a bajsza alatt:

– Negyven évvel ezelőtt megmondtam. Ha valami változik, szólók.

Szóval, kimondani. Igazából nem is a másiknak, hanem saját magunknak.  Megfogalmazni, suttogva, vagy egy barátnak egy kávé mellett, hogy ennyi sok-sok éven át, még mindig….és még mindig őt. Aztán az sem elhanyagolható ötlet, hogy mindezt, neki is kimond, annak, akivel megosztod az életed.

A rohanással teli hétköznapokban becsempészni az érzelmet, nem kis feladat.  Ehhez elég egy icipici gesztus is. Én szeretném megkönnyíteni a dolgodat. Így készítettem egy meglepetést. 

Mire van szükséged ahhoz, hogy használni tudd:

  • egy számitógépre, amivel le tudod tölteni a négy A6-os lapocskát.
  • egy színes nyomtatóra (vagy elviszed a közeli printcenterbe, ahol kinyomtatják neked)
  •  egy darab kedvesedre (arra lehetőleg, akivel szeretnéd leélni hátralevő életedet)
  • a megfelelő pillanatra amikor nem néz oda, és becsempészed ezt a lapocskát a bőröndjébe, a táskájába, a tízórais csomagjába.
  • Ha bevállalós vagy, megoszthatod a facebook oldalán is akár.

Hidd el működik. Meghozza a kívánt eredményt a dolog. Ha kedved van, írd le milyen volt. Ne kímélj, avass be a részletekbe.  Innen letöltheted a Neked készített pdf.-et, ahol előre bejelöltem a vágó jeleket is. Remélem hasznát vetted cikkemnek és a Kupidó lapocskáknak.

Tags:

1 thought on “Szerelem”

Comments are closed.