augusztusi mosoly

Mosolykihívás

Mosoly kihívást indítottam. A mosolykihívás lényege, hogy minden nap mosolyogjunk legalább öt percet. Akkor is ha ez nehezünkre esik először. (A jóhoz, hozzá lehet szokni alapon, ez majd szépen beáll állandóra.) Egyenlőre, csak augusztusban, de ha minden jól megy ki lehet terjeszteni még egy hónapra, aztán háromra aztán egy évre, majd egy életre.

mosolygos abitrend
mosolykihivas webshop

Miért is?

Elmesélem miért találtam ki ezt. Számtalanszor megéltem rossz korszakokat, amikor magam alatt voltam, kilátástalannak láttam a helyzetem. Valahogy szegény embert az ág is húzza alapon, ilyenkor egyik dolog a másik után jön. Ez az a helyzet, amikor képtelen vagy mosolyogni, mert szinte fájnak az arcizmaid a mosoly mozdulatára. Amikor nem tudsz felébredni reggelente anélkül, hogy a gyomrod összeszorulna, arra gondolván, hogy elkezdődik egy új nap, és vajon mi jöhet még. Sokáig azt hittem, ha teszek érte, megoldom. Így összeszorított szájjal és ököllel kapálózva, akartam saját magam, kezébe venni a sorsomat, hogy kimásszak adott helyzetemből.  Nagyon kevés sikerrel. 

Mosolyogj szívvel, lélekkel

Láttam egy filmet (nem rossz egyébként, Julia Robertsel a főszerepben). Mosolyognia kellett meditációja közben, egyre többet és többet, egészen addig amíg ez a mozdulat belülről jött, önálló életre kelt, a velejéig hatolt. Kipróbáltam. Az első 3 másodpercben marhaságnak tartottam. Semmi sem történt. Másnap megint. Mármint megint csak marhaságnak tartottam, de ismét kipróbáltam.  Mivel, szeretem a kihívást, nem hagytam abba. Hihetetlen változás történt. Mosolyogni kezdett a szám, az arcom, aztán a szívem is, majd a lelkem. Kacagni kezdtem, egyre többet és többször, úgy mint gyerekkoromban, úgy ahogyan nagymamám tanította. És ez így is maradt. A mai napig.

Próbáld csak ki. Például, most. Én mosolyogva írom ezeket a sorokat. Rád gondolok, hogy te majd elolvasod, és te is mosolyogni fogsz. Aztán kipróbálod a mosoly kihívásomat. Nézd, ez az augusztusi naptár is ilyesmi. Azért készítettem, hogy töltsd le, majd biggyezd ki valahova, jól látható helyre, és mosolyogj ahányszor csak ránézel. S hogy mi köze ehhez a webdesignak?  Hát az, hogy a mosolykihívás számomra azt jelenti, hogy adni is tudjak. Ha van egy vállalkozásod és úgy gondolod egy webáruház kicsit segítene, de nincs rá pénzed, akkor ragadd meg az alkalmat. Rendeld meg tőlem most augusztusban, akciósan. Mosolyogva. Én pedig mosolyogva elkészítem neked. Ha pedig nem szeretnél weboldalt, sem pedig webáruházat, akkor csak add tovább az érzést. Töltsd le a augusztusi naptáramat, használd a mosolykihívás facebook keretemet az Abitrendtől, mond el másoknak. De a legfontosabb, hogy mosolyogj!

Mosolykihívás update!

Mosolykihívás nálam egyre inkább tart. Annál is inkább, mert ebben a hónapban megismerhettem egy fantasztikus vállalkozást. Pető Tímea, virágterápiás szappanokkal foglalkozó vállalkozásása egy izgalmas webshoppal mosolyogtatta meg az augusztust. A weboldalt megtekíntheted a viragfeny.hu oldalon.

Ha tetszett a cikk, oszd meg kérlek. Amennyiben szeretnél te is hasonló webshopot írj, hívj vagy keress bármi áron.

Itt is megtalálsz

Kapcsolat

Ekkor elérhetsz

Hétfő - Péntek

09.00-16.00

Ezekeben az időpontokban egészen biztosan számíthatsz rám, beszélhetünk telefonon, vagy akár személyesen.

Természetesen e-mailen megkereshetsz bármikor.