Műanyagmentes

Műanyagmentes július

Minden egyes apró tett számít. Kezd el. Rakd zsebre a textil szatyrodat vásárlás előtt és NE félj használni! Mutasd meg másoknak is, hogy nem lehetetlen ez a küldetés.

Készítettem egy letölthető műanyagmentes júliusi naptárat. Úgy gondolom megérdemled. Még akkor is, ha nem éppen abszolút műanyagmentes volt a júliusod, de gondoltál rá. Kiteszed ezt a naptárat a hűtőre, beirogatod a fontos eseményeket. Így talán minden egyes alkalommal emlékezni fogsz erre az apró kezdeményezésre. Kattints az olvass tovább gombra, majd töltsd le a naptáradat.

ól megkéstem ezzel a naptár dologgal. De azért mégiscsak felteszem, hátha van köztetek valaki, aki még hasznát veszi, ráadásul olyasvalaki aki megpróbálta apró pici lábnyomát, egy műanyagmentes júliussal otthagyni az emberiség történetében. Már annyi is elég, ha a gondolat, hogy kevesebb műanyagot veszel, beférkőzte magát a fejedbe és belopakodott ezálta a júliusodba. Ekkor már megérdemled, hogy letöltsd kis műanyag mentes júliusi naptáradat. Használd egészséggel!