Ingyen letöltheted

Ingyen háttérképek

Ingyen letöltheted ezeket a fotókat, amennyiben blogot írsz, weboldalad van, facebook poszthoz keresel egy jó témát. A fotók honlapbarát módban vannak feltöltve (960 x 720 pixel, 45 Kb.) 

Ingyen augusztusi naptár

Legyen mosolygós az augusztusod! Készítettem neked egy augusztusi naptárat is, a júliusi mellé. Az a lényeg, hogy mosolyogjunk. Ha minden nap mosolygunk egy kicsit, képesek leszünk arra, hogy életünk et boldogabbá tegyük. Próbáld ki!

 

Júliusi naptár

 Jól megkéstem ezzel a naptár dologgal. De azért mégiscsak felteszem, hátha van köztetek valaki, aki még hasznát veszi, ráadásul olyasvalaki aki megpróbálta apró pici lábnyomát, egy műanyagmentes júliussal otthagyni az emberiség történetében. Már annyi is elég, ha a gondolat, hogy kevesebb műanyagot veszel, beférkőzte magát a fejedbe és belopakodott ezálta a júliusodba. Ekkor már megérdemled, hogy letöltsd ingyen kis műanyag mentes júliusi naptáradat. Használd egészséggel!

 

Apák napja

Nincs ennél szebb dolog a világon. Kiszakadni a hétköznapokból, megállni, és rácsodálkozni arra a fantasztikus kapcsolatra, ami apa és gyermeke közt kialakulhat. Kicsit pajkos, cinkos, baráti, szigorú félelmetes biztonságos, bosszantó, imádnivaló. Apák napja alkalmából készítettem egy kis összeállítást, amiben sete-sután megpróbáltam megrajzolni azt amit gyermekeim apja illetve valamennyi apuka iránt érzek. Olyan apukák iránt, akik komolyan veszik ezt a dolgot. Sete-suta rajzocskáim felkeltették kedves ismerősöm figyelmét: “csak valami egyedit szeretnék, és te jutottál eszembe”  aztán megkért készítsek neki egy apák napi üdvözlő kártyát. Én pedig készítettem: 

Amennyiben szeretnéd letölteni a kis üdvözlőkártyát iratkozz fel hírlevemre.

 

Júniusi naptár

A nyári meleg megmutatta magát a napokban, számomra meghozta az ihletet egy júniusi naptár megtervezésére. Íme itt az eredménye. Ha megtetszett, töltsd le  PDF-ben, az A4-es formátumú nyomtatható lapocskát ezt kiteheted a hűtöre,  avagy dekorációs elemként a falra. Akár beillesztheted interaktív előjegyzési naptáradba is. 

Kupidó lapocskák

A négy lapocska egyéni mérete A6-os. Egy A4-es ívre helyeztem el őket, így kinyomtathatod akár egy otthoni színes nyomtatón is, majd a lapot négybe hajtva, könnyen kivághatod az egyes elemeket. A jobb hatás kedvéért viszont ajánlom, hogy vidd el és egy picit vastagabb kartonlapra nyomtattasd ki, majd lapvágóval vágattasd le a széleket.

Mire van szükséged ahhoz, hogy használni tudd: 

  • egy számitógépre, amivel le tudod tölteni a négy A6-os lapocskát.
  • egy színes nyomtatóra (vagy elviszed a közeli printcenterbe, ahol kinyomtatják neked)
  • egy darab kedvesedre (arra lehetőleg, akivel szeretnéd leélni hátralevő életedet)
  • a megfelelő pillanatra amikor nem néz oda, és becsempészed ezt a lapocskát a bőröndjébe, a táskájába, a tízórais csomagjába.
  • Ha bevállalós vagy, megoszthatod a facebook oldalán is akár.

Amennyiben szeretnéd ezeket a lapocskákat külön-külön is esetleg png. vagy jpg. változatban iratkozz fel hírlevelemre, és küldöm 🙂

Motivációs naptárak

AbiTrend - Szodoray-Paradi Abigel
AbiTrend - Szodoray-Paradi Abigel

Lányos motivációs naptár

Fiús motivációs naptár

Most motivációs naptárat hoztam. Használd egészséggel 🙂 Csak fel kell iratkoznod hírlevelemre, és máris letöltheted PDF-ben,  a 300 dpi-os felbontású, A4-es formátumú nyomtatható lapocskát.

Itt kell feliratkoznod:

Itt is megtalálsz

Kapcsolat

Ekkor elérhetsz

Hétfő - Péntek

09.00-16.00

Ezekeben az időpontokban egészen biztosan számíthatsz rám, beszélhetünk telefonon, vagy akár személyesen.

Természetesen e-mailen megkereshetsz bármikor.