Mit posztolj a Facebookin

8 tipp mit posztolj a facebookon ha már semmi ötleted nincs

A szociális médiának óriási ereje van. A Facebookon, az emberek milliói képesek megfogni, lelkesedni, éppen letörni, bánkódni vagy örülni. Ha nincs agyad már arra, hogy mit is posztolj holnap,  olvasd el a blogomat. A blogból ötleteket meríthetsz arra vonatkozóan mit posztolj, hogy sikeresebb legyél vagy hogy, követőidet ne veszítsd mielőtt halálra unják magukat az oldaladon.

  1. idézetes képek 

Ha semmi ötleted és ihleted, a pixabayon számos képet találsz ingyen letöltheted még hivatkoznod sem kell rájuk. Copyright szempontból okésak. Ezen kívül hamar találsz olyan oldalakat is ahol idézetek vannak. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet, kombináld össze a fotóddal. Nézd, itt egy példa ha tetszik töltsd le.

facebookon posztoljak idézetek
Idézetes képek
facebookon posztolj
Érzelmeket kifejező képek

2. Érzelmeket kifejező képek

Egyenlőre nem robotoknak posztolsz, így az emberek jól veszik az őszinteséget. No, itt most nem arra gondolok, hogy facebookon kell minden rejtett érzelmi rezdülésedet kifejezned, de egy két alaphangulatot kifejezhetsz, mint pl. ha valami jól sikerült aznap, ha szereted a hétfőt, ha meghatott egy film. Kérdéseket is tehetsz fel, kommentben kérj válaszokat. Ezzel megismerheted azokat az embereket akik követnek téged.

3. Munkáddal kapcsolatosan is

A szakmai dolgaidat emberek számára érthető nyelvezetben fogalmazd meg, röviden, akár szellemesen is. Ebből látható, hogy értesz a dologhoz. Én is szívesebben fekszem a kése alá egy olyan sebésznek akinek van szakmai tapasztala, és ha el tudja nekem magyarázni érthetően mit fog épp kivágni belőlem és miért.

Munkáddal kapcsolatos

4. Akciós termékek

ha vállalkozásod van, a Facebook posztok nagyszerű alkalmat nyújtanak az akciós termékek reklámozásához. Ne félj használni ezt a lehetőséget.

5. Oldal megosztások

Megoszthatsz  facebookon pár számodra, érdekes másik oldalt is.

6. mémek

Tudom, elcsépelt. de hatásos, működik. Sokan megnézik.

facebook posztolj
Cicás kép
facebookon posztolj
Kutyás kép

7. Macskás képek

nehéz megmagyarázni, de kimutatták, hogy azok a képek amelyeken egy macska van, átlagban sokkal több interrakciót képesek kiváltani.

Próbáld ki. Itt ez a két képem. Egy kutyás és egy macskás. Töltsd le mindkettőt, és posztold őket egyidőben. Nézd meg melyik kap nagyobb figyelmet.

8. Jeles napok

Feldobhatod a facebook borítódat. Nőnap, tavaszváró, húsvét, nyári szünidő stb. Mivel eljutottál eddig a blogolvasásban, ingyen letöltheted a nőnapi facebook borítódat. Ide kattintva, választd ki melyik tetszik.

Tetszett? Oszd meg kérlek:

Ha szeretnél még több ötletet, előre elkészített bejegyzést, iratkozz fel hírlevelemre. Ha pedig szeretnéd csak a hatását élvezni a Facebook posztoknak, add át nekem ezt a részét. Szívesen segítek. Itt vannak az áraim. Te csak dölj hátra és azzal foglalozz, amiről a vállalkozásod szól.