online vállalkozás

Szerezz vevőket online

Vállalkozol? Imádod csinálni? de a vevőid pedig csak a közvetlen környezetedből jönnek? Akkor olvasd el a cikkem, mert neked szól.
ceruza rajz abitrend

Ceruza rajz

Miért jó a rajzolás a digitális technika világában? Miért térünk vissza az alapokhoz, amikor manapság két kattintással elérhetnénk a kívánt eredményt. A ceruza rajznak, megvan a maga varázsa, ez az alapja minden grafikai tervezésnek.
weboldalak franciadent

Weboldalak szívvel lélekkel

Azt szeretem ebben a munkában, hogy miközben weboldalakat készítek, arculatokat, logókat rajzolok meg, kibontakoznak előttem különböző történetek. Különböző emberekkel és vállalkozásokkal. Kicsit a részese leszek ennek a világnak, hiszen mindaz ami már létezik a valóságban, most megelevenedik a kezeim alatt az online világban is. Ha érdekelnek ezek a történetek, olvass tovább.
webdesign

A kreativitás

Belőlem a gyerekeim hozták ki a kreativitást.Azt a kreativitást, ami minden emberben ott van gyerekkorából. Pontosan ugyanez a folyamat zajlik le bennem, amikor elkészítek egy arculatot vagy megalkotok egy weboldalt. Ott van benne az, az érzés ami azt hiszem az istenek kiváltsága: a teremtés öröme. az alkotás izgalma. Minden általam létrehozott weboldalt, kicsit a saját gyermekemnek érzek.
augusztusi mosoly

Mosolykihívás

Mosolykihívást indítottam. A mosolykihívás lényege, hogy minden nap mosolyogjunk legalább öt percet. Akkor is ha ez nehezünkre esik először. A jóhoz, hozzá lehet szokni alapon, ez majd szépen beáll állandóra. Egyenlőre, csak augusztusban, de ha minden jól megy ki lehet terjeszteni.
weboldal vagy facebook

Weboldal vagy Facebook?

Miért is éri meg weboldalt készíteni annak akinek van már facebook oldala? Hiszen két kattintás, és a Facebook révén is el lehet juttatni üzenetünket bárki számára. Viszont egy weboldal több emberhez eljuthat és sokkal több mindent belevihetsz magadról a vállalkozásodról. A kérdés biztosan felmerült már párszor benned, így összeszedtem pár mellette – ellene érvet.
Műanyagmentes

Műanyagmentes július

Minden egyes apró tett számít. Kezd el. Rakd zsebre a textil szatyrodat vásárlás előtt és NE félj használni! Mutasd meg másoknak is, hogy nem lehetetlen ez a küldetés.
AbiTrend - Szodoray-Paradi Abigel

Szerelem

Ma a szerelemről szeretnék írni. Éspedig arról a szerelemről, amit az ember megőrizne, alapértelmezetté tenne életében. Arról is szó lesz mit lehetne tenni ennek érdekében. A cikk végén pedig rájössz, hogy néha kevés dolog, is elégséges a boldogságos pillanatokhoz. Például egy színes nyomtató és egy szépen megrajzolt üzenet.