szinező

Szinező – kifestő

A kreatív alkotás, így a szinezés, rajzolás elfelejtteti a mindennapok nehézségeit. Kivisz. Szárnyaltat. Tudom miről beszélek, hiszen egy ideje megszállottan csinálom. Olvasd el a cikket, ha szeretnéd megtudni, hogyan juthaszt hozzá egy hasznos kifestőhöz.
ceruza rajz abitrend

Ceruza rajz

Miért jó a rajzolás a digitális technika világában? Miért térünk vissza az alapokhoz, amikor manapság két kattintással elérhetnénk a kívánt eredményt. A ceruza rajznak, megvan a maga varázsa, ez az alapja minden grafikai tervezésnek.
weboldalak franciadent

Weboldalak szívvel lélekkel

Azt szeretem ebben a munkában, hogy miközben weboldalakat készítek, arculatokat, logókat rajzolok meg, kibontakoznak előttem különböző történetek. Különböző emberekkel és vállalkozásokkal. Kicsit a részese leszek ennek a világnak, hiszen mindaz ami már létezik a valóságban, most megelevenedik a kezeim alatt az online világban is. Ha érdekelnek ezek a történetek, olvass tovább.
webdesign

A kreativitás

Belőlem a gyerekeim hozták ki a kreativitást.Azt a kreativitást, ami minden emberben ott van gyerekkorából. Pontosan ugyanez a folyamat zajlik le bennem, amikor elkészítek egy arculatot vagy megalkotok egy weboldalt. Ott van benne az, az érzés ami azt hiszem az istenek kiváltsága: a teremtés öröme. az alkotás izgalma. Minden általam létrehozott weboldalt, kicsit a saját gyermekemnek érzek.
augusztusi mosoly

Mosolykihívás

Mosolykihívást indítottam. A mosolykihívás lényege, hogy minden nap mosolyogjunk legalább öt percet. Akkor is ha ez nehezünkre esik először. A jóhoz, hozzá lehet szokni alapon, ez majd szépen beáll állandóra. Egyenlőre, csak augusztusban, de ha minden jól megy ki lehet terjeszteni.