utazás blog

Kávé utazás fantázia

Egy olyan világot mutatok be nektek, amely hangulatos kévézók élményvilágából merítkezik. Pádár Vibien, blogger, anya, és nő aki izgalmas irásaival tartalmat visz fel a világhálóra.
weboldal készítés

Weboldal készítés folyamata – Hennatetoválás

Egy weboldal készítés mindig izgalmas kihívás számomra. Szeretném nektek bemutatni legújabb szerelmi projektemet: a Henna stúdiót. Mindig is vonzott, magam is próbálkoztam a hennatetoválás művészetével. Rám is talált a sors, egy olyan weboldal megrendelése révén, amely stílusában vissza kellett adja a henna festés eleganciáját és különlegességét.
szinező

Szinező – kifestő

A kreatív alkotás, így a szinezés, rajzolás elfelejtteti a mindennapok nehézségeit. Kivisz. Szárnyaltat. Tudom miről beszélek, hiszen egy ideje megszállottan csinálom. Olvasd el a cikket, ha szeretnéd megtudni, hogyan juthaszt hozzá egy hasznos kifestőhöz.
ceruza rajz abitrend

Ceruza rajz

Miért jó a rajzolás a digitális technika világában? Miért térünk vissza az alapokhoz, amikor manapság két kattintással elérhetnénk a kívánt eredményt. A ceruza rajznak, megvan a maga varázsa, ez az alapja minden grafikai tervezésnek.