webdesign abitrend

Weboldal vagy Facebook?

Egy weboldal elkészítése, kicsiben olyan mint maga a vállalkozásod megtervezése, üzemeltetése. Elképzeled mi célt szolgáljon, kinek szóljon, milyen legyen a szerkezete, mit sugalljon stb. Ha tudod mit szeretnél az életben, ezt a weboldalad is tükrözni fogja. Ha pedig nem, de találkozol egy olyan webdesignerrel, akinek nem te vagy az első kliense és saját vállalkozása is jól működik, sokat segíthet ebben is.
Műanyagmentes

Műanyagmentes július

Minden egyes apró tett számít. Kezd el. Rakd zsebre a textil szatyrodat vásárlás előtt és NE félj használni! Mutasd meg másoknak is, hogy nem lehetetlen ez a küldetés.
AbiTrend - Szodoray-Paradi Abigel

Szerelem

Ma a szerelemről szeretnék írni. Éspedig arról a szerelemről, amit az ember megőrizne, alapértelmezetté tenne életében. Arról is szó lesz mit lehetne tenni ennek érdekében. A cikk végén pedig rájössz, hogy néha kevés dolog, is elégséges a boldogságos pillanatokhoz. Például egy színes nyomtató és egy szépen megrajzolt üzenet.

Motivációs naptár

Motivációs naptár igencsak hasznos lehet gyerekeink otthoni teendői rendszerezésére.
Abitrend logó

Moodboard

Mi is az moodboard? Miért is lehet fontos eleme vállalkozásodnak? A moodboard vagy arculattábla, megjeleníti mindazt ami te vagy, vállalkozásod színekben, képekben, grafikában kifejezett elemei.
AbiTrend - Szodoray-Paradi Abigel

Hogyan készül

Arculat és logó készült egy szeretnivaló erdélyi kerámia tálkákat készítő kisvállalkozás számára. Ebben a rövid kis bejegyzésben leírom hogyan készült el a folyamat.