Logó, brand, csomagolástervezés

ebben tudok segíteni...

Logó

Logó nélkül vállalkozást futtatni, kicsit olyan, mint nem adni nevet a gyermekednek. Logód megtervezésekor figyelembe veszem, kik a célcsoportjaid, mit üzen a vállalkozásod, ugyanakkor ebben benne leszel Te magad is, mindaz, aki ennek a vállalkozásnak a lelke.

Logódat alapértelmezetten 3 változatban készítem el. 

Hogy el tudd képzelni hogyan fog élesben mutatni, a grafikát különböző felületeken, mockupokban mutatom be neked.

Arculat

Arculatodat úgy alakíthatod ki, hogy logód színvilágát, betűtípusát következetesen használod. Mindig minden felületen ez jelenik meg.  Így logódat egy moodboardban, veheted át, ahol megjelenítem milyen betűtípust, színeket használtam (RGB, CMYK kódokkal), párosítva hozzá a hangulati és márka elemeket.

Arculattábládat olyasmi lesz használni, mint a kottát egy zeneműhöz: tehetséges emberek kotta nélkül is lejátszanak egy dalt, de az igazi nagy műhöz elengedhetetlen a kotta.

Arculati elemek

Névjegykártya, levélpapír, facebook borító, illusztrációk, céges pólók, címkék. Mindezek fontos marketinges elemei vállalkozásodnak. Ha rám bízod ezek megtervezését, egységben lesz vállalkozásod küldetésével, ezáltal nem csak adni, de eladni is fogsz tudni.  

Csomagolás tervezés

Hiába finom a csoki, ha ronda a csomagolása…a kutya sem fogja megvenni.   Tudok segíteni termékeid csomagolás tervezetének elkészítésében úgy, hogy mindez összhangban legyen arculati elemeiddel de ugyanakkor minden kéz, a te termékeidet ragadja le a polcról.

Hogyan adom át munkáimat?

Átlátszó háttérrel, eredeti formátumban: Adobe Ilustratorban és ennek PNG, EPS, JPG  változataiban adom át a végső terméket.  Így bármikor használhatod, nyomtathatod, illetve arculati elemeid elkészítésekor beillesztheted a megfelő helyre.

Árajánlatkérés

Ha ezt az üzenetet elküldöd, fogom tudni mit tegyek 🙂

Kapcsolat

Ekkor elérhetsz

Hétfő - Péntek

09.00-16.00

Ezekeben az időpontokban egészen biztosan számíthatsz rám, beszélhetünk telefonon, vagy akár személyesen.

Természetesen e-mailen megkereshetsz bármikor.